2020 carwrapping / Avery SWF / 3M / XPEL /

Diensten

Diensten

Wrappen

Voertuigen wrappen we het meeste, maar ook wanden, gevels, meubels, ramen, scooters, motoren, aanhangers, trailers, vrachtwagens, bussen, etc. etc. Zelfs een lift van rvs met geverfd hout, glas en een stuk muur als ondergronden in 1 uiting is ons niet te gek zie het portfolio voor een kleine greep uit ons reeds gerealiseerde werken.

Striping

Stripings kunnen we maken van simpele strakke banen tot aan gecompliceerdere gesneden strings of strings d.m.v. full color prints. Vraag ons naar de mogelijkheden en of we uw wensen kunnen uitvoeren.

Tinten

Het tinten van autoramen of autoruiten, dit verzorgen we ook voor u. Naast auto’s tinten we ook ramen van andere voertuigen zoals bestelwagens, vrachtwagens, bussen, brommobielen, etc. etc.

Delen Wrappen

Het wrappen van delen op voertuigen of andere ondergronden is eveneens mogelijk. Niet ieder object hoeft geheel te worden voorzien van een wrap. Delen wrappen behoort tot de mogelijkheden.

Belettering

Beletteringen brengen we ook aan op auto’s en andere ondergronden die zich ervoor lenen. We vervaardigen zelf de beletteringen met een speciale snijmachine. Op die wijze kunnen we nette strakke beletteringen realiseren en afleveren.

Anti Steenslag

Xpel folie wordt toegepast voor koplampen, de voorkop te beschermen en eventueel de dorpels/skirts. Maar het is ook beschikbaar voor de gehele auto. Ook is er folie van op de markt om de ramen te tinten. Ideaal om uw auto te beschermen!

We doen het allemaal

Wrapping, Signing & Tinting

Of u nu een enkele kleur wrap wenst, striping, full color wrap, beletteringen, tinten… we kunnen alles voor u verzorgen en ook combinaties van voorgenoemde.

One-Stop-Shopping

U wilt graag 1 adres waar u uw auto kunt brengen om deze te personaliseren, naast onze diensten m.b.t. het (deels) wrappen van uw auto kunnen we ook van dienst zijn met het tinten van de ramen, eventuele striping of belettering, maar ook het verlagen van uw auto alsook het leveren van diverse merken velgen en zelfs banden.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.
Team Carwrapz

Met passie voor het vak, gebruik van kwaliteits gereedschappen,-materialen & merkgarantie

DIENSTEN & PRODUCTEN

24/7 bereikbaar per mail

Wanneer u een offerte wilt aanvragen kan at 24 uur per dag 7 dagen per week. We proberen uw aanvraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

WRAPPEN

Delen wrappen of gehele voertuigen, vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wellicht mogen we u van dienst zijn.

STRIPING & BELETTERING

Snijden van folies doen we ook in eigen huis, striping of een belettering is ook mogelijk of een combinatie ervan. Ook passen we dit toe op een wrap!

TINTEN

Het tinten van autoruiten geschied conform de wettelijke eisen, wilt u daarvan afwijken, dat kan maar op eigen risico! Vraag een offerte aan of maak een afspraak.